Van meneer Khurana kreeg ik een aantal pillen en een “eetschema”. Met als gevolg dat mijn huidproblemen nagenoeg zijn verdwenen

Meneer Khurana, Bedankt voor uw hulp! Ik had al jaren last van huidproblemen. Ben langs diverse artsen en dermatologen geweest. Helaas leggen zij alleen de focus op het huid maar kijken niet naar het onderliggende probleem (de oorzaak). Van meneer Khurana kreeg ik een aantal pillen en een “eetschema”. Met als gevolg dat mijn huidproblemen nagenoeg zijn verdwenen. Aryuveda is de oplossing!  Gr Vin.

De ademhalingsoefeningen helpen me te aarden, en ook de eetadviezen lijken mijn hoof meer tot rust te brengen. 

Ik heb veel gehad aan de mensukare pillen. Voordat ik met de behandelingen begon had ik een zeer onregelmatige menstruatie waar ik vaak heel veel dagen (10 of meer) bleef bloeden. Nu heb ik een normale cyclus van 5 dagen lichte bloedingen per maand (ongeveer).
Het was fijn voor mij te leren dat ik als constitutie Vata-Kapha heb, en dat bij mij de neiging is dat Vata snel uit balans raakt.
De ademhalingsoefeningen helpen me te aarden, en ook de eetadviezen lijken mijn hoof meer tot rust te brengen.
Ook is mijn huid veel minder droog dan voordat de behandelingen begonnen.

Al jaren last van opgeblazen buik, maar sinds Ayurvedische behandeling geen klachten meer..

Beste Dhr. Khurana,
Bij deze stuur ik u mijn ervaring met uw behandeling voor mijn buikklachten.
Mijn buikklachten zijn weg!
Ik ben een vrouw van 35 jaar, maar van jongs af aan heb ik al last gehad van mijn buik: altijd opgeblazen (ik leek vaak hoogzwanger), veel gasvorming, een onregelmatige stoelgang en verstopping. Ik heb geprobeerd meer vezels binnen te krijgen, veel water te drinken enz. Ook ben ik een aantal jaren geleden naar de huisartst gegaan en die gaf me medicatie om uit te proberen..hielp helemaal niks en ik voelde me er ontzettend beroerd door. Ik ben me sindsdien gaan verdiepen in niet-westerse geneeswijzen en kwam zo in aanraking met Ayurveda. Ik heb er veel over gelezen en ik besloot om me te laten behandelen op Ayurvedische wijze. Ik ben zodoende bij Dhr. Khurana terechtgekomen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik ontzettend blij ben dat hij me heeft behandeld, want ik ben nu zo goed als van mijn buikklachten af! Ik heb de voedingsadviezen gevolgd die bij mijn type/dosha passen, zoals bijvoorbeeld: de dag beginnen met warm water, havermout, lichtbruin getoast brood, geen rood vlees, alleen kip of vis, groentes niet rauw eten maar gekookt of gebakken, gember- en/of venkelzaden thee drinken. Ook heb ik Ayurvedische supplementen gekregen om te ontgiften en mijn spijsvertering weer helemaal op gang te brengen. Ik ga nu elke dag goed naar het toilet en heb ik geen tot weinig last meer van een opgeblazen buik en verstopping (heb ik alleen een enkele keer als ik afwijkend eet van mijn voedingsadviezen). Ik zit vol met energie en mijn huid is zelfs mooier/stralender geworden. Daarnaast is Dhr. Khurana zeer vriendelijk en staat hij altijd open om vragen te beantwoorden. Ik kan hem dan ook ten zeerste aanraden!
Nogmaals bedankt voor alles en met vriendelijke groet,
Ellen

Mijn energie is verbeterd sinds voedingsadvies

Beste dokter, Ik kwam bij u met ontstekingsklachten, uw voedingsadviezen en kruidenvoorschriften hebben mij zeer goed gedaan. De druk is verdwenen, mijn energie zeer verbeterd, het is een opluchting. Mijn eetpatroon is sterk veranderd door uw adviezen en zo ook mijn manier van koken; heerlijke recepten en combinaties in de ayuevedische keuken! Dank u wel!
Vriendelijke groeten, Sandra

Langdurig gebrek aan energie, verstoorde stofwisseling, diarree.

Met dit soort klachten wordt je in de reguliere geneeskunde zelden goed geholpen. Artsen geven meestal ook toe dat zij hier niet veel mee te kunnen. De ayurveda gaat juist over het herstellen van een verstoord evenwicht. Na het eerste consult schreef dokter Khurana een eenvoudige tijdelijke aanpassing van mijn dieet voor, in combinatie met twee capsules ayurvedische kruiden. Binnen een paar dagen merkte ik al verschil en na twee weken was ik weer helemaal de oude. Ik kan dokter Khurana van harte aanbevelen. Remco

Ik had veel baat bij de Ayurvedische leef adviezen en supplementen

Client medebegleider. :
Ik ben zelf niet in behandeling bij dokter Khurana maar ging altijd met iemand mee die dat graag wilde.
Dokter Khurana nam altijd heel geduldig de tijd en behandelde ons met respect.
In de reguliere zorg was deze persoon zoals men dat noemt: uitbehandeld.
Na een maand of 2 de supplementen gebruik te hebben ging het al beter.
Zeker als daarbij de leef adviezen ook nog opgevolgd werden.
Client
Beste dokter Khurana,
Ik ben altijd goed behandel door u.
U nam altijd rustig de tijd om met mij samen te zoeken naar een oplossing.
De Ayurvedische supplementen en leef adviezen hebben me echt goed geholpen.
Voordat ik bij u kwam, had ik veel klachten en al allerlei onderzoeken ondergaan.
Dit duurde ongeveer 1,5 jaar en toen konden ze me niet verder helpen In de reguliere zorg.
Ondanks dat mijn klachten en pijn bleven aanhouden.
Ik had geen energie en kracht meer om iets te doen.
Ik was gestopt met mijn werk en deed vrijwel niks meer.
Op advies van de huisarts probeerde ik elke dag een rondje om het huis te lopen , maar dit was al erg zwaar en vermoeiend.
Toen ik bij u in behandeling ben gegaan, merkte ik al binnen 2 maanden veranderingen.
Verandering in positieve zin. Een aantal klachten werden al snel duidelijk minder.
Na die 2 maanden is het eigenlijk alleen maar beter gegaan.
Ik had veel baat bij de Ayurvedische leef adviezen en supplementen.
Het was interessant om te leren over voeding en de werking van kruiden.
Een aantal van deze adviezen gebruik ik nog steeds omdat ze gewoon fijn zijn om te blijven gebruiken.
Het geeft een goed gevoel om zelf iets te kunnen doen, als ik weer eens klachten heb.
Alle adviezen en hulp wat ik heb gekregen, was maatwerk. Persoonlijk gericht om mijn klachten en wat bij mij past.
Dit heeft daardoor z’n werk goed gedaan.
Het grootste verschil voor mij bij dokter Khurana was dat de problemen zijn aangepakt bij de kern.
Er wordt echt de tijd genomen om naar je te luisteren.
Ook was het fijn dat dokter Khurana gelooft in dat lichaam en geest impact op elkaar hebben.
Ze worden niet z.s.m. of tijdelijk onderdrukt door chemische middelen of medicijnen.
In tegenstelling tot de reguliere zorg.
Door de hulp van dokter Khurana kan ik nu bijna alles weer wat ik vroeger ook deed.
En het allerbelangrijkste mijn pijn en klachten zijn opgelost.
Ik heb weer vertrouwen gekregen.
Bedankt voor hulp, ik ben er erg dankbaar voor.
Met vriendelijke groet,
S.F.

PDS klachten met 90% vermindert als ik me aan het voedingsadvies hou

Beste dr. Khurana Dit is ons verhaal over de behandeling. Behandeld in mei 2020 Ben een 77 jarige vrouw die al jaren lijdt aan PDS in de jaren 90 vorige eeuw hebben we een behandeling gevolgd met goed resultaat maar door de jaren heen is de pijn weer opgekomen maar dan heftiger dan eerder tot we in 2019 de reguliere huisarts hadden bezocht met deze klacht. Resultaat was er niet en ik bleef met de klachten zitten. Mijn behandelaar uit de jaren 1990 was helaas overleden en zijn praktijk gesloten wat we wel jammer vonden. Al zoekende in de wereld van PDS behandelingen en de verbeteringen vielen tegen. Uiteindelijk kwamen we bij dr Khurana terecht maar wat zou dit opleveren?? Ayurvedische Arts onbekend onbemind, En het was wel even een uur heen en een uur terug rijden. In Mei 2020 hebben we besloten deze behandelaar te bezoeken, ondanks het onbekende wat de methodiek betreft, polsdiagnose, tong controle allemaal zaken die we normaal niet mee maken het bekijken van uiterlijke veranderingen.. Na het eerste gesprek met de dokter en inname kruiden en aanpassen voeding merkte we op korte termijn al verbetering geen hevige klachten zoals darmkrampen, maagpijn,een opgejaagd gevoel wat leek op hartkloppingen. Na enkele weken waren de klachten beheersbaar met wat aanpassen van de voeding, Geen gefermenteerde, geen voorbewerkt industrie voeding. Neen veel zelf maken van verse producten en het werkt. Ook ik wijk weleens af van de regel want wat ik “lekker vind mag niet”, maar je merkt het direct klachten melden zich dan soms zeer snel weer. Dus eten en wat je eet is erg belangrijk. Een als bijkomend succes was de enorme jeuk afname die ik al jaren heb door de Lichen Sclerosus aandoening. Al meer dan 30 jaar een probleem is dit met 90% vermindert als ik me aan het voedingsadvies hou, alles vers maken ook de cakes, als koek, ook de appelflap zonder suiker, maar ook de groenten, heel veel werk maar het werkt. En daar gingen we voor. U merkt dat de voeding een belangrijk aspect is bij deze behandeling met de mix van kruiden die voor iedere persoon verschillend is. We zijn Dr. Khurana dankbaar voor het succes wat we hebben behaalt.

MS klachten onder controle door Ayurveda behandeling

Vanaf mijn 18e ben ik bekend met MS klachten, op mijn 22e kreeg ik echt de diagnose. Na de diagnose kwam ik via via in aanraking met de Ayurveda. Het sprak mij gelijk aan. Ik heb een afspraak gemaakt met dokter Khurana en hij heeft samen met mij gekeken naar mijn klachten en welke voeding en supplementen mij zouden kunnen ondersteunen. Sinds ik zijn aanpak volg gaat het eigenlijk heel goed. Naast de MS klachten had ik ook menstruatie klachten. Deze zijn helemaal over. Ook de MS klachten zijn heel erg verminderd. Ik ben zelfs weer aan het werk en ben moeder geworden. Ik volg de adviezen van dokter Khurana nog steeds wat betreft voeding en gebruik af en aan de supplementen. Ik heb nog steeds goed contact met hem en ben erg dankbaar voor zijn hulp. Ik zou een ieder met MS of andere klachten zeker aanraden een afspraak te maken en het te proberen. Annemiek

Wratten onder voet verdwenen door behandeling

Mijn probleem is/was wratten onder mijn rechtervoet. Na een aantal “huiselijke” middeltjes te hebben geprobeerd, werden het er alleen maar meer. Bij mij huisarts 8 maanden gelden begonnen met “bevriezen” van de wratten. Elke drie weken een zeer pijnlijke behandeling ondergaan. Het resultaat was minimaal te noemen. Via mijn broer kwam ik in contact met Dhr. Khurana. Een eerste afspraak in Eindhoven was snel gemaakt. Hij gaf mij een erg rustige, duidelijke uitleg dat zuivering de eerste stap zou zijn. Met tabletten en een voedingsadvies ging ik terug naar huis. En een nieuwe afspraak voor over 5 weken gemaakt. Na mijn vakantie was er al wel duidelijk verbetering te zien. En ik denk dat de behandeling daarna van Dhr. Khurana het laatste zetje is geweest dat al mijn wratten zijn verdwenen. Ik ben er super-super blij mee. Na al die tijd dacht ik er nooit vanaf te komen. Ik ben natuurlijk nog naar mijn tweede afspraak gegaan bij Dhr. Khurana. Bedankt voor “het zetje” en ik ga nog even door met het voedingsadvies en tabletten.

Huidproblemen opgelost

“Daar kunnen we iets aan doen”. Dat waren de woorden van dr. Khurana toen ik hem consulteerde met hardnekkige huidproblemen. Hij zei het op overtuigende wijze, alsof het hem al meteen duidelijk was dat hij de vervelende kwaal kon verhelpen. Ik ging met hoop en een voedingssupplement naar huis. Zalfjes van de huisarts en de dermatoloog hadden slechts een tijdelijk effect gehad. Het was geen loze belofte. Binnen een paar weken verdwenen mijn huidproblemen als sneeuw voor de zon. Ik stond versteld. Maar natuurlijk was en ben ik op de eerste plaats blij dat dr. Khurana mijn huidproblemen heeft opgelost. Daarvoor ben ik hem zeer erkentelijk!

Verzorgingsgebied

Het verzorgingsgebied van de Ayurvedische Kliniek is:
  • Amsterdam en omstreken
  • Eindhoven en omstreken
  • Flevoland
  • Groningen en omstreken
  • Overijssel
  • Utrecht

Vestigingen vindt u in: Amsterdam, Deventer, Eindhoven en Groningen.

Verzorgingsgebied Ayurvedische Kliniek

De Ayurvedische Kliniek staat in Weesp, maar heeft ook vestigingen in andere delen van Nederland. Dhr. Khuruna is regelmatig aanwezig op zijn andere vestigingen:

  • 1 zaterdag in de maand in Amsterdam
  • 1 zaterdag in de maand in Deventer
  • 2 vrijdagen in de maand in Eindhoven
  • 2 zondagen in de maand in Groningen

Wilt u weten wanneer dhr. Khurana bij u in de buurt aanwezig is? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 029 441 8117029 441 8117 of door een mail te sturen naar g.k.khurana@hetnet.nl.