PDS klachten met 90% vermindert als ik me aan het voedingsadvies hou

Beste dr. Khurana Dit is ons verhaal over de behandeling. Behandeld in mei 2020 Ben een 77 jarige vrouw die al jaren lijdt aan PDS in de jaren 90 vorige eeuw hebben we een behandeling gevolgd met goed resultaat maar door de jaren heen is de pijn weer opgekomen maar dan heftiger dan eerder tot we in 2019 de reguliere huisarts hadden bezocht met deze klacht. Resultaat was er niet en ik bleef met de klachten zitten. Mijn behandelaar uit de jaren 1990 was helaas overleden en zijn praktijk gesloten wat we wel jammer vonden. Al zoekende in de wereld van PDS behandelingen en de verbeteringen vielen tegen. Uiteindelijk kwamen we bij dr Khurana terecht maar wat zou dit opleveren?? Ayurvedische Arts onbekend onbemind, En het was wel even een uur heen en een uur terug rijden. In Mei 2020 hebben we besloten deze behandelaar te bezoeken, ondanks het onbekende wat de methodiek betreft, polsdiagnose, tong controle allemaal zaken die we normaal niet mee maken het bekijken van uiterlijke veranderingen.. Na het eerste gesprek met de dokter en inname kruiden en aanpassen voeding merkte we op korte termijn al verbetering geen hevige klachten zoals darmkrampen, maagpijn,een opgejaagd gevoel wat leek op hartkloppingen. Na enkele weken waren de klachten beheersbaar met wat aanpassen van de voeding, Geen gefermenteerde, geen voorbewerkt industrie voeding. Neen veel zelf maken van verse producten en het werkt. Ook ik wijk weleens af van de regel want wat ik “lekker vind mag niet”, maar je merkt het direct klachten melden zich dan soms zeer snel weer. Dus eten en wat je eet is erg belangrijk. Een als bijkomend succes was de enorme jeuk afname die ik al jaren heb door de Lichen Sclerosus aandoening. Al meer dan 30 jaar een probleem is dit met 90% vermindert als ik me aan het voedingsadvies hou, alles vers maken ook de cakes, als koek, ook de appelflap zonder suiker, maar ook de groenten, heel veel werk maar het werkt. En daar gingen we voor. U merkt dat de voeding een belangrijk aspect is bij deze behandeling met de mix van kruiden die voor iedere persoon verschillend is. We zijn Dr. Khurana dankbaar voor het succes wat we hebben behaalt.

Verzorgingsgebied

Het verzorgingsgebied van de Ayurvedische Kliniek is:
  • Amsterdam en omstreken
  • Eindhoven en omstreken
  • Flevoland
  • Groningen en omstreken
  • Overijssel
  • Utrecht

Vestigingen vindt u in: Amsterdam, Deventer, Eindhoven en Groningen.

Verzorgingsgebied Ayurvedische Kliniek

De Ayurvedische Kliniek staat in Weesp, maar heeft ook vestigingen in andere delen van Nederland. Dhr. Khuruna is regelmatig aanwezig op zijn andere vestigingen:

  • 1 zaterdag in de maand in Amsterdam
  • 1 zaterdag in de maand in Deventer
  • 2 vrijdagen in de maand in Eindhoven
  • 2 zondagen in de maand in Groningen

Wilt u weten wanneer dhr. Khurana bij u in de buurt aanwezig is? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 029 441 8117029 441 8117 of door een mail te sturen naar g.k.khurana@hetnet.nl.