Referentie auto immuunziekte en sclerodermie – Ayurvedische behandeling

Naam: Francesca Spakman
Sexe: Vrouw
Leeftijd:
Klachten: Auto Immuunziekte en Sclerodermie
Citaat: “Dankzij uw goede en kundige begeleiding kan ik weer deelnemen aan het leven en ervan genieten..”

Beste dokter Khurana,

Toen ik in 2009 bij u kwam was ik er erg slecht aan toe. Een Auto imuunziekte zeldzaam en chronisch, Sclerodermie was de diagnose van het ziekenhuis. Ik kon amper lopen, had een spitsvoet en erg veel pijn. Omdat het ziekenhuis alleen Prednison en hormoonzalf in de aanbieding had en ik dit niet wilde kwam ik bij Ayurveda terecht. Helaas was mijn ziektebeeld zo heftig dat Ayurveda alleen niet genoeg was. Op uw advies ben ik toen toch ook maar met het ziekenhuis in zee gegaan, die mij op dat moment MTX (Methotrexaat) voorschreven.

De combinatie van beide genezingswijzen bleek een gouden greep te zijn. Mijn spitsvoet is helemaal verdwenen, ik loop weer normaal, mijn knie kan ik meer dan 90% buigen en de huid heelt erg mooi. Er komt weer gewone zachte huid ipv een harde ‘plasticachtige’ laag.

De dokters in het ziekenhuis zeiden dat ik altijd plekken zou houden. Door Ayurveda is dit dus niet het geval. Ook maakt Ayurveda dat ik niet bang ben dat als ik op een gegeven ogenblik ophoud met de MTXdat dan de Sclerodermie weer (erger) terug komt. Iets wat ‘normaal gesproken’ kan gebeuren.

Ik weet dat de Ayurvedische middelen nog een hele tijd moet innemen, maar dat vind ik niet erg. Ze ondersteunen en versterken mijn gezondheid en mijn lichaam zonder vervelende bijwerkingen.
Sterker nog door de Ayurvedische middelen heb ik veel minder last van de bijwerkingen van de MTX.

Dankzij uw goede en kundige begeleiding kan ik weer deelnemen aan het leven en ervan genieten. Ik zou niet weten hoe ik het zonder dat had moeten doen.

Hartelijk dank voor alle goede zorgen,

Francesca Spakman

Lees meer over mogelijke Ayurvedische behandelingen bij auto immuunziekten en sclerodermie