Referentie behandeling prikkelbare darmen

Naam: Brigit Kahl
Sexe: Vrouw
Leeftijd: nvt
Klachten: Prikkelbare darmen
Citaat: “Ik ben heel blij dat ik de effectiviteit van Ayurveda zelf heb kunnen ervaren en zal dit zeker onthouden voor eventuele gezondheidsproblemen in de toekomst. Dokter Khurana ben ik veel dank verschuldigd!”
In verband met prikkelbare darmen kwam ik een aantal maanden geleden op advies van een vriendin in behandeling bij dokter Khurana.

Dankzij zijn voedingsadviezen en de door hem verstrekte supplementen ben ik van mijn problemen af, zelfs nu ik gestopt ben met de supplementen.

Geweldig! Ik ben heel blij dat ik de effectiviteit van Ayurveda zelf heb kunnen ervaren en zal dit zeker onthouden voor eventuele gezondheidsproblemen in de toekomst. Dokter Khurana ben ik veel dank verschuldigd!

Met vriendelijke groet,

Birgit Kahl

Elspeet, Gelderland

Verzorgingsgebied

Het verzorgingsgebied van de Ayurvedische Kliniek is:
  • Amsterdam en omstreken
  • Eindhoven en omstreken
  • Flevoland
  • Groningen en omstreken
  • Overijssel
  • Utrecht

Vestigingen vindt u in: Amsterdam, Deventer, Eindhoven en Groningen.

Verzorgingsgebied Ayurvedische Kliniek

De Ayurvedische Kliniek staat in Weesp, maar heeft ook vestigingen in andere delen van Nederland. Dhr. Khuruna is regelmatig aanwezig op zijn andere vestigingen:

  • 1 zaterdag in de maand in Amsterdam
  • 1 zaterdag in de maand in Deventer
  • 2 vrijdagen in de maand in Eindhoven
  • 2 zondagen in de maand in Groningen

Wilt u weten wanneer dhr. Khurana bij u in de buurt aanwezig is? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 029 441 8117029 441 8117 of door een mail te sturen naar g.k.khurana@hetnet.nl.