Referentie behandeling prikkelbare darmen

Naam: Brigit Kahl
Sexe: Vrouw
Leeftijd: nvt
Klachten: Prikkelbare darmen
Citaat: “Ik ben heel blij dat ik de effectiviteit van Ayurveda zelf heb kunnen ervaren en zal dit zeker onthouden voor eventuele gezondheidsproblemen in de toekomst. Dokter Khurana ben ik veel dank verschuldigd!”

In verband met prikkelbare darmen kwam ik een aantal maanden geleden op advies van een vriendin in behandeling bij dokter Khurana.[br][br]

Dankzij zijn voedingsadviezen en de door hem verstrekte supplementen ben ik van mijn problemen af, zelfs nu ik gestopt ben met de supplementen.[br][br]

Geweldig! Ik ben heel blij dat ik de effectiviteit van Ayurveda zelf heb kunnen ervaren en zal dit zeker onthouden voor eventuele gezondheidsproblemen in de toekomst. Dokter Khurana ben ik veel dank verschuldigd![br][br]

Met vriendelijke groet,[br][br]

Birgit Kahl[br][br]

Elspeet, Gelderland