Referentie Allergie – Ayurvedische Behandeling

Naam: J.Bes
Sexe:
Leeftijd:
Klachten: Allergie
Citaat: Na ongeveer 5 tot 6 maanden verdwenen mijn klachten.
Sinds ik dus de medicatie kreeg die voor mij het meest effectief bleek te zijn heb ik een normale ontlasting, geen krampen meer en heb ik mijn energie weer terug.


Reeds geruime tijd had ik problemen met e.o.a. allergie waardoor ik vaak een verstopte neus had. Toen daar ook nog keelklachten bijkwamen had ik vooral ’s nachts veel last van benauwdheid waardoor ik bijna niet meer slapen kon.
De huisarts kon weinig voor mij betekenen en verwees mij door naar een KNO specialist. De diagnose was overgevoeligheid voor “iets” waardoor mijn slijmvliezen opzwollen en daar was verder weinig aan te doen.
Na een speurtocht op het internet kwam ik terecht op de website van de Ayurvedische kliniek in Weesp. Een afspraak was snel gemaakt en dr. Khurana beloofde mij dat hij mijn klachten kon genezen.
Na een pols-diagnose kreeg ik enkele kruiden mee naar huis en al spoedig bemerkte ik een verlichting van mijn klachten. Inmiddels ben ik enkele maanden verder en zijn de klachten vrijwel verdwenen. Gelukkig kan ik ’s nachts weer normaal slapen, een hele opluchting! [clearboth]

Lees meer over Ayurvedische Behandelingen bij Allergieën