Referentie Ayurvedische behandeling van MS

Naam: Anoniem
Sexe: Vrouw
Leeftijd: nvt
Klachten: Multiple sclerose (MS)
Citaat: “Door al die bijkomende klachten af te werken wordt een chronische ziekte beter draagbaar.”

Ik ben al weer een aantal jaren patiënt van de heer Khurana. Na vele jaren van vermoeidheid en allerlei vreemde klachten, die de huisarts niet kon plaatsen werd duidelijk dat ik MS heb. Dat is nu ruim 12 jaar geleden. Vervolgens ben ik reguliere middelen gaan gebruiken, welke ik door de neuroloog voorgeschreven heb gekregen. Deze werkten bij mij helaas helemaal averechts. Ik kreeg alleen maar meer shubs (terugvallen) dan voorheen en voelde me hondsberoerd door alle bijwerkingen. Daarom ben ik gestopt met de zogenaamde klassieke medicijnen en door deze slechte ervaringen durfde ik geen nieuwe medicijnen meer te gebruiken en vond ik het belangrijk om mijn lijf weer een beetje tot rust te laten bijkomen.
[br][br]

In de periode daarna ben ik gaan zoeken in het zogenaamde alternatieve circuit. Om de een of andere reden kwam ik telkens weer bij ayurveda terecht. Zo ben ik gaan googelen en kwam bij de heer Khurana terecht. Wat direct opviel is de manier waarop hij je onderzoekt. Hij kan ook geen ijzer met handen breken en MS genezen is niet reëel, maar daarnaast zijn er vele bijkomstige klachten waar hij wel veel aan kan doen. Hij werkt in een bepaalde volgorde een waslijst van klachten af. Zoals slecht werkende darmen (constipatie), “dode en witte” vingers zowel in de zomer als in de winter en over het algemeen koude voeten en handen en een slopende vermoeidheid. Ik weet niet meer precies waarom alles in een bepaalde volgorde afgewerkt moest worden, maar dat kan de heer Khurana prima uitleggen. Hij benadert je niet voor enkel en alleen maar specifiek voor MS , maar in het geheel. Hij geeft daarbij ook aanwijzingen voor je voeding. Door al die bijkomende genoemde klachten af te werken wordt een chronische ziekte beter draagbaar.
[br][br]

De eerste keer krijg je een intakegesprek en daarna ben ik nog één keer voor controle terug geweest bij de heer Khurana. Verder kun je hem altijd bellen of mailen voor als je iets wilt vragen of nieuwe voedingssupplementen nodig hebt.
Intussen ben ik toch weer begonnen met nieuwe klassieke medicatie, die ik combineer met de ayurvedische voedingssupplementen. Gelukkig heb ik geen enkele bijwerkingen van de nieuwe medicijnen en de voedingssupplementen doen nog steeds wat ze voordien ook deden. Ayurvedische voedingssupplementen hebben geen vervelende bijwerkingen.
Ik voel me er goed bij en kan hem een ander alleen maar aanbevelen.

[br][br]