Referentie verstoorde menstruatie wildgroei, diabetes en niet functionerende schildklier

Naam: Wietske
Sexe: Vrouw
Leeftijd: nvt
Klachten: Menstruatie en vrouwelijke wildgroei
Citaat: “Uw adviezen over eten en de kruidenpillen zorgen voor het eerst in mijn leven, een normale menstruatie wat heel veel rust geeft!”

Beste,

Sorry dat ik zo lang op me heb laten wachten… mijn computer hield er mee op en moest een nieuwe aanschaffen en die moest besteld, kortom ik ben bijna 3 weken uit de lucht geweest.

Nu mijn opmerking over de door u geboden medische begeleiding met mijn vrouwelijke wildgroei en menstruatie. Behalve dat probleem is mijn gezondheid kwetsbaar…. (diabetes en een niet werkende schildklier)

Uw adviezen over eten en de kruidenpillen zorgen voor, het eerst in mijn leven een normale menstruatie wat heel veel rust geeft! De wildgroei lijkt stapsgewijs te slinken en mijn bloedarmoede is verholpen. Verder heb ik het idee dat mijn herstellend vermogen verbeterd is, mijn hele stofwisseling lijkt te zijn verbeterd.

Wat mij betreft worden dit soort behandelingen of benaderingen opgenomen in het basispakket van de zorg. Ik heb baad gehad bij de ayurvedische benadering van mijn constitutie.

Met vriendelijke groeten Wietske