Referentie vermoeidheid, hartkloppingen, onrust en overgewicht – Ayurvedische behandeling

Naam: Cobi
Sexe: vrouw
Leeftijd: 52 jaar
Klachten: Vermoeidheid, hartkloppingen, onrustig gevoel & overgewicht
Citaat: “Ik ben bijzonder tevreden over de behandeling en kundigheid van Dr. Khurana.”
Ik zat in de bekende vicieuze cirkel en zag zelf geen oplossing deze te doorbreken. Voelde me zeer ongelukkig en zelfs een beetje depressief worden. Op zoek naar natuurlijke geneeswijzen kwam ik bij Dr. Khurana terecht. Bij deze aardige en rustige man kreeg ik een goed gevoel. Na al enkele maanden zijn voedingsadvies en kruidenkuur gevolgd te hebben voelde ik me duidelijk opknappen! Natuurlijk moet ik ook zelf mijn verantwoordelijkheid nemen, maar ik ben over de drempel geholpen en dat had ik nodig! Ik ben bijzonder tevreden over de behandeling en kundigheid van Dr. Khurana. [clearboth]

Lees meer over Ayurvedische Behandelingen

Verzorgingsgebied

Het verzorgingsgebied van de Ayurvedische Kliniek is:
  • Amsterdam en omstreken
  • Eindhoven en omstreken
  • Flevoland
  • Groningen en omstreken
  • Overijssel
  • Utrecht

Vestigingen vindt u in: Amsterdam, Deventer, Eindhoven en Groningen.

Verzorgingsgebied Ayurvedische Kliniek

De Ayurvedische Kliniek staat in Weesp, maar heeft ook vestigingen in andere delen van Nederland. Dhr. Khuruna is regelmatig aanwezig op zijn andere vestigingen:

  • 1 zaterdag in de maand in Amsterdam
  • 1 zaterdag in de maand in Deventer
  • 2 vrijdagen in de maand in Eindhoven
  • 2 zondagen in de maand in Groningen

Wilt u weten wanneer dhr. Khurana bij u in de buurt aanwezig is? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 029 441 8117029 441 8117 of door een mail te sturen naar g.k.khurana@hetnet.nl.