Ervaring van Hilda, 57 jaar

Ik had al langere tijd last van een verstopt gevoel in mijn oren, ik hoorde wat minder goed. Ook de andere holtes (neus- en bijholtes) waren af en toe verstopt. Verder voelde ik me regelmatig druk, gejaagd.

Bij de huisarts bleek dat mijn uitwendige gehoorgangen schoon waren, dat was niet de oorzaak van het verminderde gehoor.

Via mijn yoga-docente hoorde ik van dr. Khurana, ik had al eerder van Ayurveda gehoord.

Ik kreeg druppels voor de neus en tabletten, beide op kruidenbasis.

Verder kreeg ik adviezen op het gebied van voeding. Eigenlijk kleine, eenvoudige wijzigingen die je probleemloos kunt volhouden. Na ongeveer 6 maanden waren de klachten verdwenen. Ook was ik een paar kilo afgevallen.

Ik ben blij met dit resultaat. De voedingsadviezen blijf ik toepassen.

 

Hilda, vrouw, 57 jaar.