Ervaring van Hilda, 57 jaar

Ik had al langere tijd last van een verstopt gevoel in mijn oren, ik hoorde wat minder goed. Ook de andere holtes (neus- en bijholtes) waren af en toe verstopt. Verder voelde ik me regelmatig druk, gejaagd. Bij de huisarts bleek dat mijn uitwendige gehoorgangen schoon waren, dat was niet de oorzaak van het verminderde gehoor. Via mijn yoga-docente hoorde ik van dr. Khurana, ik had al eerder van Ayurveda gehoord. Ik kreeg druppels voor de neus en tabletten, beide op kruidenbasis. Verder kreeg ik adviezen op het gebied van voeding. Eigenlijk kleine, eenvoudige wijzigingen die je probleemloos kunt volhouden. Na ongeveer 6 maanden waren de klachten verdwenen. Ook was ik een paar kilo afgevallen. Ik ben blij met dit resultaat. De voedingsadviezen blijf ik toepassen.   Hilda, vrouw, 57 jaar.  

Verzorgingsgebied

Het verzorgingsgebied van de Ayurvedische Kliniek is:
  • Amsterdam en omstreken
  • Eindhoven en omstreken
  • Flevoland
  • Groningen en omstreken
  • Overijssel
  • Utrecht

Vestigingen vindt u in: Amsterdam, Deventer, Eindhoven en Groningen.

Verzorgingsgebied Ayurvedische Kliniek

De Ayurvedische Kliniek staat in Weesp, maar heeft ook vestigingen in andere delen van Nederland. Dhr. Khuruna is regelmatig aanwezig op zijn andere vestigingen:

  • 1 zaterdag in de maand in Amsterdam
  • 1 zaterdag in de maand in Deventer
  • 2 vrijdagen in de maand in Eindhoven
  • 2 zondagen in de maand in Groningen

Wilt u weten wanneer dhr. Khurana bij u in de buurt aanwezig is? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 029 441 8117029 441 8117 of door een mail te sturen naar g.k.khurana@hetnet.nl.