Referentie Migraine – Ayurvedische behandeling

Naam: Tannie Willemstijn
Sexe: Vrouw
Leeftijd: nvt
Klachten: Migraine
Citaat: “Ik ben eindelijk van mijn migraine verlost, omdat de balans na jaren is hersteld. Daarnaast weet ik nu, wat te doen, wanneer wederom een disbalans is ontstaan, en ik voel dat hoofdpijn dreigt op te komen.”

In een tijd, waar iedereen toegang tot het internet heeft, en in eerste instantie denkt bepaalde ziektebeelden zelf te kunnen verhelpen, is de keerzijde van de medaille, dat we vanuit een verkeerde aanname beginnen met zelf dokteren. “Baadt het niet, schaadt het niet” is een spreekwoord, wat echt niet altijd op gaat, ook niet voor het alternatieve circuit. Want hoeveel informatie we ook tot ons nemen, bij tijd en wijle hebben we toch een arts nodig om een juiste diagnose te kunnen
stellen, voordat we van alles gaan slikken.

Diep respect heb ik voor de ayurvedische arts, die middels het voelen van de pols, het bekijken van de tong en een aantal simpele vragen ter controle, een
analyse kan maken. Ik ben eindelijk van mijn migraine verlost, omdat de balans na jaren is hersteld. Daarnaast weet ik nu, wat te doen, wanneer wederom een disbalans is ontstaan, en ik voel dat hoofdpijn dreigt op te komen.

  • Voeding en leefwijze zijn de helft van het werk (Waarbij gezegd, dat je echt niet als een monnik door het leven hoeft te gaan.)
  • Een bezoek aan de arts, als er klachten zijn die met constitutie te maken hebben, een andere.

Ik kan het iedereen van harte aanbevelen om de praktijk van dhr. Khurana te bezoeken.


Ook last van migraine en bent u benieuwd of een Ayurvedische behandeling iets voor u is? Lees meer over de verschillende Ayurvedische Behandelingen.