Ervaring van Amber

Naam: Amber
Sexe: Vrouw
Leeftijd:
Klachten: Abces
Citaat: “Ik ben dhr Khurana zeer dankbaar voor zijn kundigheid en ben heilig overtuigd van de geneeskracht van Ayurveda”
Ruim een jaar geleden kreeg ik last van onverklaarbare ontstekingen in mijn oksel en rond mijn liezen. Iedere keer vormde zich onderhuids een ontsteking dat uitgroeide tot een pijnlijk abces. Zowel fysiek als mentaal een pijnlijke, frustrerende ervaring en een machteloos gevoel als zich weer een nieuwe ontsteking aandiende. Na enig zoeken kwam ik zelf tot een diagnose ‘hydradenitis suppurative’ ook wel acne inversa genoemd. Volgens de reguliere geneeskunde een chronische ontstekingen waar geen medicijn tegen bestaat. Dat wilde ik niet geloven en dus ben ik op zoek gegaan naar alternatieve arts. Na enige tijd bij een mesoloog te hebben gelopen kwam ik bij meneer Khurana. Hij kon direct duiden wat de oorzaak van de ontstekingen was en met welke supplementen deze ziekte in een termijn van 3-6 maanden volledig te genezen zou zijn. De oorzaak was een ophoping van afvalstoffen in mijn lymfestelsel, welke doormiddel van Ayurvedische supplementen uit mijn lichaam konden worden ‘geschraapt’, zodat mijn lymfestelsel weer schoon werd. Nu, 5 maanden later ben ik volledig genezen! Al na 2 maanden was er duidelijke verbetering: geen nieuwe ontstekingen meer, alleen oude die nog moesten helen. Ik ben dhr Khurana zeer dankbaar voor zijn kundigheid en ben heilig overtuigd van de geneeskracht van Ayurveda.

Verzorgingsgebied

Het verzorgingsgebied van de Ayurvedische Kliniek is:
  • Amsterdam en omstreken
  • Eindhoven en omstreken
  • Flevoland
  • Groningen en omstreken
  • Overijssel
  • Utrecht

Vestigingen vindt u in: Amsterdam, Deventer, Eindhoven en Groningen.

Verzorgingsgebied Ayurvedische Kliniek

De Ayurvedische Kliniek staat in Weesp, maar heeft ook vestigingen in andere delen van Nederland. Dhr. Khuruna is regelmatig aanwezig op zijn andere vestigingen:

  • 1 zaterdag in de maand in Amsterdam
  • 1 zaterdag in de maand in Deventer
  • 2 vrijdagen in de maand in Eindhoven
  • 2 zondagen in de maand in Groningen

Wilt u weten wanneer dhr. Khurana bij u in de buurt aanwezig is? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 029 441 8117029 441 8117 of door een mail te sturen naar g.k.khurana@hetnet.nl.