Referentie Boulimia Nervosa – Ayurvedische behandeling

Naam: Anonoiem
Sexe: vrouw
Leeftijd: nvt
Klachten: Boulimia nervosa
Citaat: “Ik wil dr. Khurana heel hartelijk bedanken voor zijn hulp, en ik raad iedereen die twijfelt een afspraak te maken aan dit gewoon te doen.”

Ruim zeven jaar heb ik geleden aan de eetstoornis Boulimia Nervosa. Wat begon als Anorexia door zo min mogelijk te eten en zoveel mogelijk te sporten, sloeg binnen een jaar om naar Boulimia, waarbij ik mezelf strafte voor alles wat ik at. Op aandringen van een vriendin heb ik na anderhalf jaar hulp gezocht. Ik kwam bij de GGD terecht waar ik eerst individuele gesprekken had en later in een groep terecht kwam met mensen met hetzelfde probleem. Ik merkte al snel dat dit voor mij niet werkte, ik gaf het een kans maar ik ben veel te gesloten om over mijn problemen te praten. Ik ben gestopt met de therapie bij de GGD en besloot dat ik het zelf wel op kon lossen. [space size=10]

Jaren gingen voorbij met weinig ups en heel veel downs. Degene uit mijn omgeving die wisten wat er aan de hand was, dachten dat het over was en het goed met me ging. Ik was niet meer eng dun en ze zagen me weer eten. Toch ging het verre van goed. Meerdere malen per dag had ik vreet buien en hing ik vervolgens jankend boven de pot. Op een gegeven moment gingen mijn darmen steeds slechter werken door alle laxeermiddelen en ik kreeg steeds meer last van mijn maag van het braken.[space size=10]

Na ongeveer zeven jaar was ik het zo zat dat ik geen uitweg meer zag. Ik stond op een emotionele afgrond en er moest iets gebeuren. Ik realiseerde me dat ik het alleen niet kon en dat de geestelijke gezondheidszorg voor mij niet werkte. Ik ben gaan googelen wat de alternatieve geneeswijze mij kon bieden en las vol ontroering de referentie van Elise op de site van dr. Khurana. Ik besloot het te proberen, al was ik vrij sceptisch. Na het consult kreeg ik medicijnen mee en na de eerste dagen ging het al een stuk beter met me. Ik kreeg steeds meer vertrouwen dat het goed zou komen. Na ongeveer een half jaar ben ik in overleg met dr. Khurana de medicatie gaan afbouwen en ik voel me ongeveer een jaar na het eerste consult een stuk beter. Voedsel zal altijd een dubbele positie in mijn leven blijven, maar ik ben blij dat mijn lichaam weer goed functioneert en ik weer kan genieten van eten.[space size=10]

Ik wil dr. Khurana heel hartelijk bedanken voor zijn hulp, en ik raad iedereen die twijfelt een afspraak te maken aan dit gewoon te doen, baadt het niet, dan schaadt het niet! Mij heeft het heel erg geholpen.