MS klachten onder controle door Ayurveda behandeling

Vanaf mijn 18e ben ik bekend met MS klachten, op mijn 22e kreeg ik echt de diagnose. Na de diagnose kwam ik via via in aanraking met de Ayurveda. Het sprak mij gelijk aan. Ik heb een afspraak gemaakt met dokter Khurana en hij heeft samen met mij gekeken naar mijn klachten en welke voeding en supplementen mij zouden kunnen ondersteunen.

Sinds ik zijn aanpak volg gaat het eigenlijk heel goed. Naast de MS klachten had ik ook menstruatie klachten. Deze zijn helemaal over. Ook de MS klachten zijn heel erg verminderd. Ik ben zelfs weer aan het werk en ben moeder geworden.

Ik volg de adviezen van dokter Khurana nog steeds wat betreft voeding en gebruik af en aan de supplementen. Ik heb nog steeds goed contact met hem en ben erg dankbaar voor zijn hulp. Ik zou een ieder met MS of andere klachten zeker aanraden een afspraak te maken en het te proberen.

Annemiek