Referentie chronische vermoeidheid

Naam: Suzanna
Sexe: vrouw
Leeftijd: nvt
Klachten: vermoeidheid
Citaat: “Naast de begeleiding van de heer Khurana, die de diagnose stelt en de kruiden voorschrijft moet je ook zelf al het mogelijke doen om aan het herstel van lichaam en geest te werken.”

Omdat ik zoekende was naar een alternatieve geneeswijze voor mijn gezondheids problemen, kwam ik na wat speuren op internet bij meneer Khurana in Weesp terecht. En omdat ik daarnaast ook graag naar yoga wilde, heeft hij mij het telefoonnummer van Yoga Maarssen gegeven.

Wat mijn chronische ziekte(s) betreft is het vooral de onverwachtse, allesoverheersende vermoeidheid die voor mij het meest belastend is. Je voelt je als mens zo machteloos wanneer de geest wel wil maar het lichaam het laat afweten.

De vermoeidheid is na verloop van tijd door het gebruik van de Ayurvedische kruiden wel stukken minder geworden, maar is nog steeds niet helemaal weg.Ik ben er van overtuigd dat er bij mij een veel beter (eind)resultaat bereikt had kunnen worden als ik niet door financiële omstandigheden gedwongen was te stoppen. Daarover ben ik heel erg verdrietig.

Een dergelijk resultaat kan men nooit bij de reguliere zorg behalen, dit omdat men daar niet openstaat voor het gebruik van o.a. Ayurvedische kruiden. Mijn wens is dan ook dat ik zo spoedig mogelijk de consulten bij meneer Khurana weer kan gaan hervatten. Op dit moment werk ik er aan om geestelijk en lichamelijk een evenwicht te vinden door mij te verdiepen in yoga, ademhaling en meditatie.

Naast de begeleiding van de heer Khurana, die de diagnose stelt en de kruiden voorschrijft moet je ook zelf al het mogelijke doen om aan het herstel van lichaam en geest te werken.
Het is naar mijn mening in onze westerse wereld moeilijk maar zeker niet onmogelijk om deze levenswijze te volgen.

Namasté, Suzanna.