Ayurvedische behandeling tegen overmatig bloedverlies

Naam: Anoniem
Sexe: Vrouw
Leeftijd: 46 jaar
Klachten: Overmatig bloedverlies bij menstruatie
Citaat: “Ik heb heel snel resultaten gezien. Mijn menstruatiecyclus is regelmatig en het bloedverlies gehalveerd.”
Ik had hevig bloedverlies tijdens mijn menstruatie. De gynaecoloog raadde een hormonale behandeling aan (de pil) of een medische ingreep. Voordat ik een beslissing had genomen, hoorde ik van een vriendin over haar ervaring bij dokter Khurana, daarom ben ik naar hem gegaan. Bij hem heb ik kruiden gekregen en adviezen om mijn eetpatroon aan te passen, zodat ik mijn hormonen in balans zou krijgen. Ik heb heel snel resultaten gezien. Mijn menstruatiecyclus is regelmatig en het bloedverlies gehalveerd. De behandeling heeft 6 maanden geduurd. 3 maanden na het beëindigen kan ik zeggen dat het goed blijft. Ik ben heel dankbaar voor zijn hulp.

Verzorgingsgebied

Het verzorgingsgebied van de Ayurvedische Kliniek is:
  • Amsterdam en omstreken
  • Eindhoven en omstreken
  • Flevoland
  • Groningen en omstreken
  • Overijssel
  • Utrecht

Vestigingen vindt u in: Amsterdam, Deventer, Eindhoven en Groningen.

Verzorgingsgebied Ayurvedische Kliniek

De Ayurvedische Kliniek staat in Weesp, maar heeft ook vestigingen in andere delen van Nederland. Dhr. Khuruna is regelmatig aanwezig op zijn andere vestigingen:

  • 1 zaterdag in de maand in Amsterdam
  • 1 zaterdag in de maand in Deventer
  • 2 vrijdagen in de maand in Eindhoven
  • 2 zondagen in de maand in Groningen

Wilt u weten wanneer dhr. Khurana bij u in de buurt aanwezig is? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 029 441 8117029 441 8117 of door een mail te sturen naar g.k.khurana@hetnet.nl.