Ayurvedische behandeling tegen overmatig bloedverlies

Naam: Anoniem
Sexe: Vrouw
Leeftijd: 46 jaar
Klachten: Overmatig bloedverlies bij menstruatie
Citaat: “Ik heb heel snel resultaten gezien. Mijn menstruatiecyclus is regelmatig en het bloedverlies gehalveerd.”

Ik had hevig bloedverlies tijdens mijn menstruatie. De gynaecoloog raadde een hormonale behandeling aan (de pil) of een medische ingreep. Voordat ik een beslissing had genomen, hoorde ik van een vriendin over haar ervaring bij dokter Khurana, daarom ben ik naar hem gegaan. Bij hem heb ik kruiden gekregen en adviezen om mijn eetpatroon aan te passen, zodat ik mijn hormonen in balans zou krijgen. Ik heb heel snel resultaten gezien. Mijn menstruatiecyclus is regelmatig en het bloedverlies gehalveerd. De behandeling heeft 6 maanden geduurd. 3 maanden na het beëindigen kan ik zeggen dat het goed blijft. Ik ben heel dankbaar voor zijn hulp.

[br][br]