Al na twee week supplementen en aangepaste voeding trok de pijn steeds meer weg

Beste heer Khurana, bij deze een recensie. Fijne paas!

Wat ben ik blij dat ik de stap naar een ayurvedische consult, bij dhr Khurana, heb genomen! Na een jaar pijn in mijn spieren en gewrichten, kon ik nog maar nauwelijks lopen en bewegen,  en dat voor iemand die minimaal drie keer per week intensief sportte en altijd buiten aan t werk was. De fysiotherapeut wist ook niet meer wat hij moest doen en verwees mij naar een neuroloog. Als tussenstap, althans ik dacht dat t een tussenstap zou zijn, ben ik naar een ayurvedisch consult van dhr Khurana gegaan. Al na twee week supplementen en aangepaste voeding trok de pijn steeds meer weg, na een maand kon ik weer gewoon lopen en voelden mijn gewrichten weer soepel, het was alsof ik mijn lichaam weer terug had! En nu, na ruim anderhalf jaar, ik sport en werk weer buiten als vanouds. Ik gebruik nog wel de supplementen en volg ook grotendeels t voedingsadvies. Wat ben ik blij dat ik de stap naar dhr Khurana heb gemaakt, het heeft echt mijn “ leven” terug gegeven.Heer Khurana, heel veel dank voor uw luisterend oor, kundigheid en hulp.

Mariëtte Wiersinga, 60 jaar.