Referentie Stress – Ayurvedische behandeling

Naam: Francisca
Sexe: vrouw
Leeftijd: 55 jaar
Klachten: Duizeligheid bij stress, iets te hoog cholesterol, te laag ijzergehalte.
Citaat: “Een dankbaar gevoel dat wij in Nederland professioneel en betrouwbaar geholpen kunnen worden door de ayurvedische geneeskunde in samenwerking met onze westerse reguliere geneeswijze.”

Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om naar dr. Khurana te gaan. Om eerst zelf te ervaren wat de ayurvedische behandeling met je kan doen voor mijn zoon te laten behandelen heb ik als moeder ook een consult voor mezelf aangevraagd. Het afgelopen jaar heb ik meer energie gekregen en blijft mijn cholesterol net binnen de marge waardoor ik niet de reguliere pillen hoef te nemen.

Door een druk leven met ‘veel aan mijn hoofd’ hebben de supplementen voelbaar een ondersteunende werking in het op tijd rust en afstand nemen. Meditatie helpt hier ook bij.

Een dankbaar gevoel dat wij in Nederland professioneel en betrouwbaar geholpen kunnen worden door de ayurvedische geneeskunde in samenwerking met onze westerse reguliere geneeswijze.

Praktijkruimte: een stuk eenvoudiger dan de mooie website doet vermoeden. Geen opsmuk maar 1 ruimte waar je te woord wordt gestaan. Op de tweede verdieping van een flat net buiten het centrum van Weesp. Betaalbaar consult. Dat is heel wat waard.

Lees meer over Stress en Ayurvedische Behandelingen