Al jaren last van opgeblazen buik, maar sinds Ayurvedische behandeling geen klachten meer..

Beste Dhr. Khurana,

Bij deze stuur ik u mijn ervaring met uw behandeling voor mijn buikklachten.
Mijn buikklachten zijn weg!
Ik ben een vrouw van 35 jaar, maar van jongs af aan heb ik al last gehad van mijn buik: altijd opgeblazen (ik leek vaak hoogzwanger), veel gasvorming, een onregelmatige stoelgang en verstopping. Ik heb geprobeerd meer vezels binnen te krijgen, veel water te drinken enz. Ook ben ik een aantal jaren geleden naar de huisartst gegaan en die gaf me medicatie om uit te proberen..hielp helemaal niks en ik voelde me er ontzettend beroerd door. Ik ben me sindsdien gaan verdiepen in niet-westerse geneeswijzen en kwam zo in aanraking met Ayurveda. Ik heb er veel over gelezen en ik besloot om me te laten behandelen op Ayurvedische wijze. Ik ben zodoende bij Dhr. Khurana terechtgekomen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik ontzettend blij ben dat hij me heeft behandeld, want ik ben nu zo goed als van mijn buikklachten af!

Ik heb de voedingsadviezen gevolgd die bij mijn type/dosha passen, zoals bijvoorbeeld: de dag beginnen met warm water, havermout, lichtbruin getoast brood, geen rood vlees, alleen kip of vis, groentes niet rauw eten maar gekookt of gebakken, gember- en/of venkelzaden thee drinken. Ook heb ik Ayurvedische supplementen gekregen om te ontgiften en mijn spijsvertering weer helemaal op gang te brengen. Ik ga nu elke dag goed naar het toilet en heb ik geen tot weinig last meer van een opgeblazen buik en verstopping (heb ik alleen een enkele keer als ik afwijkend eet van mijn voedingsadviezen). Ik zit vol met energie en mijn huid is zelfs mooier/stralender geworden. Daarnaast is Dhr. Khurana zeer vriendelijk en staat hij altijd open om vragen te beantwoorden. Ik kan hem dan ook ten zeerste aanraden!

Nogmaals bedankt voor alles en met vriendelijke groet,
Ellen