Jaren lang had ik buikpijn na het eten. Soms zo heftig dat ik er niet van kon slapen

Jaren lang had ik buikpijn na het eten. Soms zo heftig dat ik er niet van kon slapen, of dat mijn lichaam er wakker van werd. Uren van hevige pijn in mijn maag. Mijn menstruatie was zwaar en pijnlijk, maand in maand uit, jaar in jaar uit. 

Mijn huisarts en de specialisten in het ziekenhuis hadden er geen antwoord op: Ze konden niets vinden. Van de maagsap-remmers die ik kreeg, werd ik ziek en wat betreft mijn menstruatie moest ik er maar mee leven. 

Ik ben gaan lezen over Ayurveda en de geneeskrachtige werking van planten en kruiden en hoe niet alle voedsel voor iedereen goed is. 
Ik kwam bij dokter Khurana terecht door onderzoek op internet en ben 1,5 jaar bij hem in behandeling geweest. Ik kreeg kruiden en een dieet. Mijn klachten verdwenen langzaam maar zeker. Het was echt geweldig. Geen maagpijn meer en een lichte menstruatie van 1,5 dag ipv 7 dagen zwaar.

Toen ik mij eenmaal goed voelde, ben ik niet meer gegaan. Dat was dom van me: Khurana vertelde in het begin al dat ik geduld moest hebben. 
Nu, meer dan een jaar nadat ik stopte met de behandeling, ervaar ik weer klachten, al is het niet zo heftig als eerder, maar ik ga terug naar Khurana, nu voor langere tijd.