Wratten onder voet verdwenen door behandeling

Mijn probleem is/was wratten onder mijn rechtervoet. Na een aantal “huiselijke” middeltjes te hebben geprobeerd, werden het er alleen maar meer. Bij mij huisarts 8 maanden gelden begonnen met “bevriezen” van de wratten. Elke drie weken een zeer pijnlijke behandeling ondergaan. Het resultaat was minimaal te noemen. Via mijn broer kwam ik in contact met Dhr. Khurana. Een eerste afspraak in Eindhoven was snel gemaakt. Hij gaf mij een erg rustige, duidelijke uitleg dat zuivering de eerste stap zou zijn. Met tabletten en een voedingsadvies ging ik terug naar huis. En een nieuwe afspraak voor over 5 weken gemaakt. Na mijn vakantie was er al wel duidelijk verbetering te zien. En ik denk dat de behandeling daarna van Dhr. Khurana het laatste zetje is geweest dat al mijn wratten zijn verdwenen. Ik ben er super-super blij mee. Na al die tijd dacht ik er nooit vanaf te komen. Ik ben natuurlijk nog naar mijn tweede afspraak gegaan bij Dhr. Khurana. Bedankt voor “het zetje” en ik ga nog even door met het voedingsadvies en tabletten.

Verzorgingsgebied

Het verzorgingsgebied van de Ayurvedische Kliniek is:
  • Amsterdam en omstreken
  • Eindhoven en omstreken
  • Flevoland
  • Groningen en omstreken
  • Overijssel
  • Utrecht

Vestigingen vindt u in: Amsterdam, Deventer, Eindhoven en Groningen.

Verzorgingsgebied Ayurvedische Kliniek

De Ayurvedische Kliniek staat in Weesp, maar heeft ook vestigingen in andere delen van Nederland. Dhr. Khuruna is regelmatig aanwezig op zijn andere vestigingen:

  • 1 zaterdag in de maand in Amsterdam
  • 1 zaterdag in de maand in Deventer
  • 2 vrijdagen in de maand in Eindhoven
  • 2 zondagen in de maand in Groningen

Wilt u weten wanneer dhr. Khurana bij u in de buurt aanwezig is? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 029 441 8117029 441 8117 of door een mail te sturen naar g.k.khurana@hetnet.nl.