De ademhalingsoefeningen helpen me te aarden, en ook de eetadviezen lijken mijn hoof meer tot rust te brengen. 

Ik heb veel gehad aan de mensukare pillen. Voordat ik met de behandelingen begon had ik een zeer onregelmatige menstruatie waar ik vaak heel veel dagen (10 of meer) bleef bloeden. Nu heb ik een normale cyclus van 5 dagen lichte bloedingen per maand (ongeveer).
Het was fijn voor mij te leren dat ik als constitutie Vata-Kapha heb, en dat bij mij de neiging is dat Vata snel uit balans raakt.
De ademhalingsoefeningen helpen me te aarden, en ook de eetadviezen lijken mijn hoof meer tot rust te brengen.
Ook is mijn huid veel minder droog dan voordat de behandelingen begonnen.

Verzorgingsgebied

Het verzorgingsgebied van de Ayurvedische Kliniek is:
  • Amsterdam en omstreken
  • Eindhoven en omstreken
  • Flevoland
  • Groningen en omstreken
  • Overijssel
  • Utrecht

Vestigingen vindt u in: Amsterdam, Deventer, Eindhoven en Groningen.

Verzorgingsgebied Ayurvedische Kliniek

De Ayurvedische Kliniek staat in Weesp, maar heeft ook vestigingen in andere delen van Nederland. Dhr. Khuruna is regelmatig aanwezig op zijn andere vestigingen:

  • 1 zaterdag in de maand in Amsterdam
  • 1 zaterdag in de maand in Deventer
  • 2 vrijdagen in de maand in Eindhoven
  • 2 zondagen in de maand in Groningen

Wilt u weten wanneer dhr. Khurana bij u in de buurt aanwezig is? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 029 441 8117029 441 8117 of door een mail te sturen naar g.k.khurana@hetnet.nl.