Ervaring met polyesters Ovarium syndroom

Beste dr Khurana,

Hierbij mijn ervaring. Ik hoop dat dit is wat u in gedachten had.
Ik wil u nogmaals ontzettend bedanken, zeker nu ik het zo opschrijf realiseer ik het me weer: het is echt ongelofelijk wat een verschil met 3 jaar geleden!

In 2015 ben ik gediagnosticeerd met het polyesters Ovarium syndroom (PCOS)
Mijn hormonale cyclus was volledig in de war, en het werd steeds ernstiger. Ik was 23 en had helemaal geen ervaring met ‘ziek’ zijn, dus dat mijn lichaam me zo in de steek liet was totaal nieuw voor me. PCOS is een veelvoorkomend probleem, veel vrouwen kampen ermee, en er word vaak laconiek mee omgegaan, zo adviseerden doctoren me heel zware medicijnen die ontzettend veel heftige bijwerkingen hebben. Om die reden ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Het voelde niet goed om de kern van het probleem niet aan te pakken waardoor ik later waarschijnlijk nog meer problemen zou krijgen.

Ik ben bij de Ayurvedische kliniek terecht gekomen omdat het idee van naar het gehele lichaam te kijken, de werking van kruiden, en het effect van voeding mij erg aanspreekt. Ik geloof niet dat alles met een pilletje is op te lossen, en het was een verademing om bij een dokter te zijn die met mij op zoek ging naar de oorzaak en op een milde, vriendelijke wijze de strijd aan ging tegen PCOS.

Het is een lang proces geweest van 3 jaar, maar inmiddels is mijn hele hormonale systeem weer op orde en heb ik geen pijn meer. Ik voel me lichamelijk sterker dan ooit te voren, en leef veel bewuster. Ook mentaal heeft het veel met me gedaan, sinds ik de kracht van kruiden heb leren kennen, en heb ervaren hoe belangrijk het is om naar je lichaam te luisteren let ik veel beter op mezelf en voel ik goed aan wanneer ik over een grens ga. 

Ik ben Dr Khurana eeuwig dankbaar, en raad de Ayurvedische kliniek zeer sterk aan als u op zoek bent naar een alternatieve geneeswijze.

J.Anoniem