Referentie Chronische blaasontsteking en obstipatie – Ayurvedische behandeling

Naam: Lana
Sexe: vrouw
Leeftijd: 48 jaar
Klachten: cronische blaasontsteking sedert 30 jaar en sinds 1 jaar problemen met de spijsvertering en obstipatie na stoppen met roken.
Citaat: “Ik ben Dr. Khurana zeer dankbaar voor zijn ruime aandacht en deskundige begeleiding”

Na jaren van ongemak en traditionele behandelingen met o.a. antibiotica ben ik op zoek gegaan naar een alternatieve genezing. Ruim een half jaar geleden ben ik terecht gekomen bij Dr.Khurana. Na onderzoek en aanhoren van mijn klachten begon ik onder zijn toezicht met een aangepaste voedingspatroon, ademhalingsoefeningen en het nemen van ayverdische supplementen en kruiden.

Na een half jaar heb ik hierdoor een betere levenskwaliteit verworven en de klachten zijn zo goed als helemaal verdwenen. Het volgen van een gezond levenspatroon ligt nu in mijn handen.

Ik ben Dr. Khurana zeer dankbaar voor zijn ruime aandacht en deskundige begeleiding in deze.