Ayurvedische specialist (Vaidya)

De heer Khurana is als Vaidya (Ayurvedische specialist) actief in meerdere plaatsen in Nederland. Hij is één van de weinige gekwalificeerde Ayurvedische specialisten in Nederland en is opgenomen in het artsenregister van India.

  •  Aangesloten bij LVNT, SRBAG, RBCZ
  •  Eén van de weinige gekwalificeerde Ayurvedische specialisten in Nederland
  •  Jarenlange ervaring als Ayurvedische specialist in India en Nederland
  •  Graduate in Ayurvedic Medicine and Surgery (G.A.M.S)

Uw behandelaar: de heer Khurana

De heer Khurana heeft zich na zijn universitaire artsenopleiding gespecialiseerd in de Ayurvedische geneeskunde. Hij heeft zijn studie in de reguliere en Ayurvedische medicijnen en de opleiding Chirurgie gevolgd aan de Maharshi Dayanand Universiteit in het Indiase Rohtak. Hij is opgenomen in het artsenregister van India. Bekijk de diploma’s van de heer Khurana.

NAAMG.K. Khurana
GEBOREN5 januari 1956 in New Delhi, India
GESTUDEERD AANMaharashi Dayanand Universiteit te Rohtak (Haryana) India
STUDIERICHTING5-jarige opleiding in de reguliere en Ayurvedische medicijnen en Chirurgie.
AFSTUDEERGRAADGraduate in Ayurvedic Medicine and Surgery (G.A.M.S)
AFSPRAAK MAKENVia telefoonnummer: 0294-418117

Na zijn studie opende dhr. Khurana in 1978 een eigen dokterspraktijk in New Dehli, waar hij veel ervaring heeft opgedaan als Ayurvedische specialist. Tijdens een wereldreis raakte hij gefascineerd door Nederland en besloot hij om zich hier te vestigen. Hij keert echter regelmatig terug naar India om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken in de Ayurvedische geneeskunde. De heer Khurana is voornamelijk gespecialiseerd in chronische ziektes en polsdiagnose, maar geeft ook vanuit de Ayurveda gerichte adviezen over voeding. Naast zijn werk als Ayurvedische specialist geeft de heer Khurana ook cursussen over Ayurvedische geneeswijze.

Neem contact op